Nieuwsbrief
Om de twee weken verschijnt er een digitale nieuwsbrief gericht aan de hele school. Hierin vermelden wij onder andere nieuws vanuit de klassen, school, partners, MR en OR en zullen belangrijke gebeurtenissen voor de komende periode nogmaals worden aangegeven in de kalender.

Parro app
​​Parro is een communicatie app​. Het geeft u een kijkje in de groep van uw kind en kan ook gebruikt worden voor het informeren over praktische zaken rondom de klas. Alles wat je met elkaar deelt in Parro is beveiligd en onzichtbaar voor de buitenwereld. Door middel van een uitnodiging van de leekracht kunt u toegang krijgen tot de app.

Mail
​Wij communiceren zoveel mogelijk via de digitale weg, waarbij mail ook een grote rol speelt. Zorgt u er dus voor dat de juiste mailadressen bij ons bekend zijn?

​​Facebook
​Als school maken wij ook gebruik van een Facebook pagina. Deze kunt u op de home pagina van deze site vinden of via ​Facebook onder de naam 'Basisschool Het Bovenland'​. Heeft u er bezwaar tegen dat uw kind op de foto komt op deze pagina, geef dit dan even door via de Parro app, waar u de voorkeuren over foto's enzovoort kunt aangeven.